Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Burlacul Andi Constantin Ep 1

Al șaselea sezon de. Burlacul de la Antena 1 a suferit de depresie după ce a trecut printr-un moment neplăcut dezvăluind și cum a reușit să ajungă la liman.

Burlacul andi constantin ep 1
Iși Dorea Acel Sărut Burlacul Destăinuri Episodul 7 Youtube

Andi Constantin a ales finalistele de la Burlacul 2021.

Burlacul andi constantin ep 1

. Mai mult decat atat vedeta Antena 1 chiar s-a indragostit de celebra concurenta Hannelore. Finala Burlacul 1 iulie 2021. Cine este Andi Constantin Burlacul de la Antena 1. Andy a fost unul dintre cele mai vanate ispite masculine de la Insula Iubirii.

Mai sunt doar cateva zile pana cand aflam cine a fost aleasa de Andi Constantin la Antena 1. Simona Bălăceanu i-a citit o scrisoare emoționantă lui Andi Constantin prin care el a putut înțelege. Andi Constantin va alege finalistele care se vor lupta pentru inima lui. Olteanca era printre preferatele bărbatului dar din păcate a decis să o scoată din competiție.

Mulți s-au întrebat cine este Andi Constantin Burlacul de la Antena 1 al noului sezon difuzat de curând. Cum a reacționat fata. Este pasionat de sport fiind multiplu campion la fitness și antreprenor scrie Libertatea. Burlacul sezonul 6 ep 1 online Andi Constantin fosta ispită de la Insula Iubirii și concurent la Survivor România este noul Burlac în cel de-al șaselea sezon difuzat la Antena 1Show-ul a avut o pauză de cinci ani iar acum revine cu un nou sezon pe 5 martie.

Decizie neașteptată în episodul 5 de la Burlacul sezonul 6. Filmările au avut loc în România dar și în Turcia. Semifinala Burlacul se difuzează în această seară de la ora 2300 la Antena 1. Show-ul matrimonial se apropie de final iar alegerea unei domnișoare care să-i fie alături cât mai mult timp este foarte grea pentru burlacul Andi Constantin.

Burlacul și fetele. Burlacul Andi Constantin a făcut turul emisiunilor tv. Burlacul sezonul 6 ep 1 online Andi Constantin fosta ispită de la Insula Iubirii și concurent la Survivor România este noul Burlac în cel de-al șaselea sezon difuzat la Antena 1Show-ul a avut o pauză de cinci ani iar acum revine cu un nou sezon pe 5 martie. Fosta ispită de la Insula.

Româncele au fost cucerite de farmecul lui dar și de fizicul de invidiat atunci când a putut fi urmărit în rolul de ispită masculină în. Despre sezonul 6 al emisiunii Burlacul de la Antena 1. Andi Constantin este Burlacul. Cine a castigat emisiunea Burlacul 2021.

Emisiunea Burlacul de la Antena 1 se vede în fiecare joi de la ora 2300 la Antena 1. Filmările au avut loc în România dar și în Turcia. Andi Constantin are 29 de ani și este originar din Băicoi Prahova. Tânărul a avut un moment dureros prin prisma accidentului de mașină suferit în trecut.

Catrina concurenta care l-a sărutat pe frunte pe Andi Constantin a fost la un pas să părăseacă competiția dar este salvată în ultimul momentVezi edițiile. Fosta ispita masculina de la Insula Iubirii a avut o misiune deosebit de dficila dar jocul a ajuns la final. Într-un decor superb pe marginea unei piscine Andi Constantin și-a deschis sufletul în fața Simonei Bălăceanu una dintre finalistele de la Burlacul sezon 6. Cine este de fapt Andy Constantin de la Insula Iubirii.

Cele trei finaliste din emisiunea de la Antena 1 sunt Simona Bălăceanu Ana Bene și Melissa Azak. Insa s-a ales cu inima franta caci ea s-a intors la Bogdan. A mai făcut karate kick-boxing și kempo și a jucat fotbal timp de 11 ani. Andi Constantin i-a spus Simonei Bălăceanu decizia.

Burlacul este o emisiune produsă și difuzată de postul de televiziune Antena 1 și constă în găsirea perechii unui burlac din lumea mondenă a României. După emisiune Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa chiar pe AntenaPlay. În cel de-al șaselea sezon al emisiunii Burlacul la Antena 1 Andi Constantin va avea ocazia să plece alături de 25 de tinere într-o călătorie plină de emoț. Burlacul Andi a eliminat cinci concurenteVezi emisiunea INTEGRAL pe AntenaPlay.

In semifinala cea care a. Unde a mai apărut acesta. Oana Barbu este concurenta eliminată de Andi Constantin tânărul care își caută sufletul pereche în show-ul Burlacul de la Antena 1. Andi Constantin a trecut printr-o perioadă dificilă în urmă cu ceva vreme.

Pregătit să pornească în cea mai importantă aventură a vieții lui speră să-și găsească sufletul pereche. Acestea se luptă pentru inima Burlacului dar doar una dintre ele va câștiga. Sezon 1 - Catalin Botezatu Sezon 2 - Eduard Popescu Strohlen Sezon 3 - Vladimir Draghia Sezon 4 - Bogdan Vladau Sezon 5 Andrei Andrei Sezon 6 - Andy Constantin.

Burlacul andi constantin ep 1
Burlacul Andi Constantin Este Burlacul In Curand La Antena 1 Facebook

Burlacul andi constantin ep 1
Burlacul Sez 6 Ep 1 5 Martie

Burlacul andi constantin ep 1
Burlacul 2021 Online Pe Antenaplay Antenaplay Ro

Burlacul andi constantin ep 1
Making Of Burlacul Day 1 Youtube

Burlacul andi constantin ep 1
Burlacul Andi Constantin A Făcut O Nouă Eliminare Cine Este Cea Care Pleacă Din Competitie Youtube

Burlacul andi constantin ep 1
Burlacul Andi Constantin Față N Față Cu Pretendentele La Inima Lui Youtube

Burlacul andi constantin ep 1
Burlacul Reluare Sez 6 Ep 1 Din 5 Martie 2021

Burlacul andi constantin ep 1
Burlacul 2021 Online Pe Antenaplay Antenaplay Ro

Post a Comment for "Burlacul Andi Constantin Ep 1"