Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tour De France Vandaag Etappe

Live in Jan-Willem Start Op. France and Principality of Andorra will be on the menu of the 108th edition of the Tour.

Tour de france vandaag etappe
Tour De France 2020 Parcours Etappe 15 Lyon Grand Colombier

Een rit over 199 kilometer van Sorgues naar Malaucène.

Tour de france vandaag etappe

. De finish ligt bergop in het wintersportdorp Tignes. Erik Breukink en Michael Boogerd blikken dagelijks vooruit op de etappe van de. De Brabander maakte het onmogelijke waar en greep in de tweede etappe de gele trui. Etappe 9 Vandaag kunnen de renners in de Tour de France opnieuw aan de bak in de Alpen.

Het peloton in de Tour de France maakt zich vandaag op voor etappe twee. Kijk live naar de elfde etappe van de Tour de France. Live verslag van de negende etappe van de Tour de France van Cluses naar Tignes over 145 kilometer. In Jan-Willem Start Op bespreekt hij de geologische feitjes van de etappe van vandaag.

De één kijkt de Tour voor de mooie benen de ander voor de landschappen. Geoloog Douwe van Hinsbergen bestudeert alle routes van de Tour de France. De laatste 2 kilometer voor de. Langste etappe in twintig jaar.

Een volledig overzicht van alle etappes het klassement en elke wielerploeg in de Ronde van Frankrijk. Lees meer over het parcours van de Tour de France van 2021 of bekijk de startlijst. Het nieuws het parcours de renners de ploegen het etappeschema de favorieten en het prijzengeld. Bekijk hier alles over de Tour de France waaronder de uitslagen en de standen in de diverse klassementen.

Alles over de Tour de France vind je op TourdeFranceVandaagnl. Powered by WP Bannerize. Ook via een live stream kan je naar de Tour de France van 2021 kijken. De drieweekse wielerwedstrijd Tour de France is van 26 juni tot en met 18 juli 2021.

Op tourschemanl staat het laatste nieuws en het volledige etappeschema van de Tour de France 2021. 30 juni 2021 1445. In France 9 regions and 31 departments will be visited. Door op de links in onderstaand schema te drukken komt u bij aanvullende informatie over de etappes.

Dagelijks blikken we vooruit op de rit van de dag. Mocht je nou zondagmiddag de tweede etappe in de Tour de France hebben gemist dan kan je nu via onderstaande video de tweede etappe met finish op de Mûr-de-Bretagne hier onder terugkijken. In onderstaande overzicht vind je voor Nederland en België het uitzendschema. 6 mountain stages with 3 finishes at altitude Tignes Saint-Lary-Soulan col du.

Volg dagelijks onze livestream. Lees hier alles over de Tour de France 2021. Hoe laat begint de etappe in de Tour de France vandaag. Opnieuw staat de renners een bijzonder lastige finale te wachten.

Het commentaar is van Joris van den Berg en Stef ClementMaarten Ducrot. Alpen Deze etappe door de Alpen heeft vijf beklimmingen. De Tour de France het wielerspektakel. Volg de Ronde van Frankrijk 21 dagen met ons mee door Frankrijk.

De zevende etappe is met een afstand van bijna 250 kilometer de langste in deze Ronde van Frankrijk. Vanaf 1322 uur live op NPO 1 De derde Touretappe is vanaf 1322 uur live te zien op NPO 1 NOSnl en in de NOS-app met commentaar van Joris van. De negende Touretappe serveert vijf beklimmingen in 145 kilometer. Alle etappes het klassement de Tour van 2019 en 2020 uitslagen en winnaars.

De Tour de France 2021 is de 108de editie van de ronde van Frankrijk. Dit staat de renners vandaag te wachten in de Tour. De Tour de France begint op zaterdag 26 juni en is live te zien via de NOS Sporza en Eurosport kanaal 1 en kanaal 2. Mis helemaal niets van de Tour De France 2021 via Sporzabe.

Met dagelijks nieuws uitslagen klassementen van de Ronde van Frankrijk.

Tour de france vandaag etappe
Tour De France 2020 Parcours En Etappes

Tour de france vandaag etappe
Tour De France 2020 Parcours En Etappes

Tour de france vandaag etappe
Camping Tour De France Alle Campings Jetcamp Com

Tour de france vandaag etappe
Tour De France 2021 Parcours Etappes Data En Profielen Eurosport

Tour de france vandaag etappe
Tour De France 2020 Parcours Etappes En Profielen Eurosport

Tour de france vandaag etappe
Tour De France 2020 Parcours Etappe 18 Meribel La Roche Sur Foron

Tour de france vandaag etappe
Tour De France 2020 Parcours Etappes En Profielen Eurosport

Tour de france vandaag etappe
Tour De France 2019 The Route

Post a Comment for "Tour De France Vandaag Etappe"